Sign in to follow this  
Guest Answer

Regulament Forum

Recommended Posts

Guest Answer

Înregistrarea pe acest forum trebuie făcută cu grijă, având în vedere faptul că modificarea conturilor la cerere nu este posibilă.

Un principiu ce trebuie respectat întotdeauna de către userii forumului este cel al bunului simţ şi al respectului faţă de ceilalţi membri ai acestei comunităţi.

______________________________________

REGULAMENT

Un membru poate avea doar un singur cont, crearea conturilor clonă find interzisă. (ban pe conturile clonă)
Înainte de a deschide un topic (subiect) nou, utilizaţi funţia Search pentru a vedea dacă problema voastră a mai fost discutată înainte. Încercaţi să postaţi în categoriile potrivite problemei voastre. (warn)
Este interzisă folosirea cuvintelor sau a imaginilor jignitoare/rasiale/pornografice în posturi, avatare, semnături, pe profilul vostru sau în orice altă parte. De asemenea, nu acceptăm ca membrii să folosească un limbaj lipsit de corectitudine, punctuaţie şi coerenţă. Mesajele ce vor fi greu de înţeles vor fi şterse, iar autorul postului/topicului respectiv va fi sancţionat. (warn)
Semnatura nu trebuie sa depaseasca mai mult de jumatate de pagina (aprox 500px). (stergerea semnaturii)
Discuţiile legate de piraterie sunt interzise. Nu postaţi CD-Key-uri, crack-uri, site-uri legate de warez sau orice alt lucru ce implică pirateria.
Activitatile de tip jocuri de noroc sunt interzise pe forum.
Posturile off-topic (ce nu au legătură cu subiectul discutat), posturile aiurea, posturile pentru +1, topicurile fără rost, duble/triple posturile (funcţia EDIT este activată timp de 2 ore, deci folosiţi-o cu încredere) vor aduce o sancţiune. (warn)
Titlul unui topic trebuie să fie clar şi să reflecte conţinutul postului. De asemenea, trebuie sa fiţi cât mai expliciţi posibil pentru a evita eventualele nelămuriri. Acesta nu trebuie sa fie de genul Help, Ajutor, Uitati-va aici. (warn)
SPAM-ul (postarea de cuvinte monosilabice, postarea în mai multe topicuri la intervale foarte mici de timp având aceeaşi părere ca şi a celor ce au postat înainte) şi BUMP-ul (dezgroparea topicurilor inactive mai vechi de o lună) sunt strict interzise, nu se face absolut nicio excepţie.
Reclama nu este tolerată. Postarea de link-uri către comunităţi, servicii sau alte site-uri concurente va duce la suspend.
Nu utilizati semnături prea mari (în înălţime). Nu puneţi în semnătură sau în posturi imagini de dimensiuni mari, care întârzie încărcarea paginii pentru ceilalţi useri. Semnăturile sau avatarele ce încalcă această regulă vor fi eliminate fără avertisment. De asemenea, este interzisă introducerea adresei voastre de e-mail în semnături deoarece puteţi fi spamaţi.
Toate mesajele trimise prin funcţia PM (private message) sunt înregistrate. În cazul în care un membru reclamă un PM primit, un administrator va verifica log-urile. Orice membru găsit făcând reclamă altor site-uri sau să abuzeze verbal de membri sau să ameninţe alţi membri, va fi suspendat.
Orice referinta la membrii staffului sau la numele comunitatii care au scopul de a pune in lumina proasta va fi sanctionata. (ban)
Membrii care aduc hate / injura / sufera / insulta / instiga la cearta / ameninta se cearta sau fac reclama ce nu are legatura cu comunitatea in "Status Update" vor avea restrictie de a mai posta status-uri sau chiar ban.
Administratorii şi moderatorii globali ai acestui forum au dreptul de a şterge sau închide orice "Status Update" fără să fie nevoiţi să ofere explicatii, atata timp cat nu abuzeaza de chestia asta.
Nu sunt permise folosirea la avatar a imaginilor cu identitatea personala a unui membru de pe forum. (ban)
Ne rezervam dreptul sa ne abatem de la regulament (in dependenta de incalcarea dvs.) in cazul in care credem ca ai facut ceva gresit, chiar si pana la banarea dvs.


TERMENI DE UTILIZARE

F4P nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul postat pe acest forum. Mesajele sunt periodic verificate de către staff. Daca găsiţi un post în care se încalcă regulamentul, atunci va rugăm să utilizaţi funcţia REPORT.
Sunteţi de acord, prin utilizarea acestui serviciu că nu veţi folosi acest forum pentru a posta orice material care este cu bună ştiinţă fals şi/sau defaimator, inexact, abuziv, vulgar, rasist, de hărţuire, obscen, profan, cu orientare sexuală, ameninţătoare, de invadare a intimităţii unei persoane, sau interzise de lege.
Sunteţi de acord să nu postaţi niciun material protejat de copyright (drepturi de autor), excepţia făcând cazul în care dreptul de autor este deţinut de către voi sau de către comunitatea Fun4Play.
Sancţiunile date de moderatori variază în funcţie de regulile încălcate. Membrii care încalcă aceste reguli pot primi un avertisment prin warn up, sau pedepse mai dure începând cu oprirea dreptului de a mai posta o anumita perioadă, suspendarea contului temporar sau definitiv, sau chiar banarea pe IP şi interzicerea totală a accesului pe acest forum. Sancţiunile sunt hotărâte de staff-ul acestui forum în funcţie de gravitatea faptei şi de antecedentele fiecărui membru.
Administratorii şi moderatorii globali ai acestui forum au dreptul de a şterge, modifica sau închide orice subiect fără să fie nevoiţi să ofere explicatii.
Ne rezervăm dreptul de a modifica regulamentul fără o înştiinţare prealabilă. Aveţi obligaţia de a-l citi periodic pentru a lua la cunoştinţă eventualele modificări.


SANCȚIUNI

Nerespectare regulament - 1 puncte de avertizare
Vânătoare de postări - 1 puncte de avertizare
Limbaj inadecvat - 1 puncte de avertizare
Actualizare status inadecvată - 1 puncte de avertizare & restrictie la status
Avatar inadecvat - 2 puncte de avertizare
Semnătură inadecvată - 2 puncte de avertizare
Comportament inadecvat - 5 puncte de avertizare
Suspendare 7 zile - 5 puncte de avertizare
Banare permanentă - 10 puncte de avertizare


                                                             Answer_semnatura.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this